Keski-Suomen kani- ja jyrsijäyhdistys ry

Kasvattajalistalle

Kasvattajaosioon hyväksytään hyvämaineisia aktiivisia kasvattajia, jotka ovat Keski-Suomen kani- ja jyrsijäyhdistyksen jäseniä.

Yhteystietoihin on pakollista laittaa ainakin yksi kohde, esim sähköposti, puhelinumero tai facebook.
Kirjoita lyhyeen kuvaukseen ainakin kasvatettavien lajien muunnokset ja rodut.
Nettisivuihin liitä mielellään suorat linkit sivuille, fb-ryhmään/sivuun tai blogiin.

Täytä hakemus huolellisesti. Jos haluat useamman lajin listaukseen, merkitse ne erikseen kuvauskenttään. Kuvaukseen lisää lajien mahdolliset muunnokset lajeittain, kirjoita tähän myös pieni kuvaus tavoitteista.

Kasvattajanimelliset kasvattajat ovat oikeutettuja liittämään kasvatin omistajan yhdistyksen jäseneksi maksutta yhdeksi jäsenmaksukaudeksi. Koskee vain uusia jäseniä.

 

Haluatko tietosi kasvattajalistalle?

(Laji - rotu/muunnos - kuvaus kasvatuksesta ja muut tiedot)

Rekisteriseloste

Kasvattaja tiedot ovat julkisesti nähtävillä sivustolla. Kasvattajalla on mahdollisuus pyytää muuttamaan tietoja tai poistamaan niitä lähettämällä sähköpostia kasvattajalistan päivitykseen: kasvattajat@jyrsijat.org

Kasvattajasitoumus

Vakuutan hoitavani, kasvattavani ja myyväni eläimiä vastuullisesti ja noudattavani toiminnassani hyviä eettisiä periaatteita. Eläinteni tilat, ravinto, laumakoot ja muut olosuhteet ovat kyseiselle lajille tarkoituksenmukaiset. Naaraita ei rasiteta liiaksi, ja jalostukseen käytetään vain terveitä eläimiä. Sairastuneet eläimet saavat hoitoa tai ne lopetetaan asianmukaisesti.

Ymmärrän ja hyväksyn että lähettämällä kasvattajatietoni, ne laitetaan julkisesti näkymään sivuille.

Tapahtumia