KUTSU Keski-Suomen kani- ja jyrsijäyhdistys ry:n ylimääräiseen jäsenkokoukseen 3.4.2022
03.04.2022

Tapahtuma on jo mennyt!

Kutsu Keski-Suomen kani- ja jyrsijäyhdistys ry:n ylimääräiseen jäsenkokoukseen

KUTSU

Keski-Suomen kani- ja jyrsijäyhdistys ry:n ylimääräiseen jäsenkokoukseen

Aika            sunnuntai 3.4.2022 klo 12.30
Paikka        Palokan ABC, Jyväskylä

                   Jos haluat nähdä Keski-Suomessa paikallista kani- ja jyrsijätoimintaa myös jatkossa, nyt on erinomainen ja tärkeä hetki tulla mukaan toimintaan!

Aihe           KSKJY:n hallitus kutsuu koolle ylimääräiseen jäsenkokouksen. Kokous on tullut tarpeelliseksi, koska hallituksen kokoonpanossa on tapahtunut muutoksia, joiden seurauksena useampiin keskeisiin tehtäviin on tarpeen valita uudet henkilöt.

Tilanteen taustalla ei ole dramatiikka, vaan muutoksia elämäntilanteessa, kuten muuttoja toiselle paikkakunnalle. Koska näitä on sattunut lyhyen ajan sisällä useampia, vaikutus toimintaan on iso, mutta hallitus uskoo, että tehtävät saadaan täytettyä.

Koska toimivaltainen hallitus on yhdistyksen toiminnan edellytys, on useampien yhtäaikaisten muutosten vuoksi asialistalle kuitenkin nostettu varalta myös vaihtoehto yhdistyksen lakkauttamisesta, mikäli kaikkia tehtäviä ei saada täytettyä. Joten jos kanit, jyrsijät ja niihin liittyvä toiminta ja tapahtumat kiinnostavat, kannattaa aktivoitua!

Jäsen?       Vain jäsenet voivat osallistua jäsenkokoukseen äänivaltaisina, mutta läsnäolo-oikeus voidaan myöntää ei-jäsenelle. Jos kuitenkin haluat mukaan hallitukseen, sinun on oltava jäsen. Jäsenmaksu on vain 5 € ja liittymisohjeet löydät sivuiltamme: jyrsijat.org/jaseneksi.

Kyydit         Jos matka kokouspaikalle on hankala, voit kysyä kyytejä hallituslaisiltamme.

Esityslista

  1. Kokouksen avaus.
  2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa.
  3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
  4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys.
  5. Valitaan yhdistyksen hallitukseen puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja (voi olla hallituksen ulkopuolelta), tarvittaessa varapuheenjohtaja, mikäli nykyinen tulee valituksi johonkin toiseen tehtävään, sekä mahdollisia uusia hallituksen jäseniä.
    (HUOM: Mahdolliset muut luottamustehtävät hallitus sopii keskenään, mutta mm. jäsensihteerin sekä some-vastaavan tehtävät ovat tulossa täytettäviksi.)
  6. Päätetään yhdistyksen toiminnan lakkauttamisesta, mikäli toimivaltaista hallitusta ei olla saatu valittua. Voimaantulo edellyttää päätöksen vielä toisessa kokouksessa.
  7. Kokouksen päättäminen.

Uuden hallituksen ensimmäinen kokous pidetään jäsenkokouksen päätyttyä.

Tervetuloa!